Zwangerschap fit Fysiomom lessen Amsterd

Zwangerschapspilates

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Een leuke en bijzondere tijd, waarin er veel verandert in je lichaam. Sporten en voldoende bewegen tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert eventuele klachten. Het zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Het bevordert het herstel na de bevalling.

 

De Fysiomom lessen zijn een mix van aangepaste Pilates oefeningen, ZwangerFit en fitness oefeningen. Aandacht voor bewegen, gericht op het behouden of verbeteren van je kracht en beweeglijkheid. De afwisseling met ontspanning komt ook elke les terug. We trainen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

De les wordt aangepast aan jouw niveau. Ook als je klachten hebt is het goed om te blijven bewegen. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik de training daar op aanpassen. Je kunt instromen op elk gewenst moment.

Tijdens de les komt veel ter sprake over de bevalling, bevalhoudingen en het herstel tijdens de kraamtijd. Ik leg ook het een en ander uit over de veranderingen van de buikspieren en bekkenbodemspieren tijdens de zwangerschap. Als er klachten zijn denk ik graag mee over aanvullende behandeling bij collega (bekken)fysiotherapeut of oefentherapeut.

Fit in de zwangerschap

Maandag

Donderdag en woensdag
9:30-10:30

tijdelijk gestopt, start tzt bij voldoende deelname

Waar? Buiten!!

​(kijk bij buitenlessen voor de prijzen)

Westerpark Amsterdam

Start bij De Bakkerswinkel

Zaterdag
9:30-10:30

Waar? Binnen!!

De Fysio Studio 

Wichersstraat 2

Amsterdam

Wat zijn de kosten?

Losse les: € 19,00

5-Rittenkaart: € 85,00

Alle prijzen inclusief 21% btw

De 5x kaart is 6 weken geldig, de 10x kaart is 14 wk geldig

Algemene voorwaarden in het kort: 

Aanmelden is verplicht.

Wat als je een keer niet kan komen? Dat kan, zeker met een klein kindje. Dan is het fijn als je op tijd afmeld. Liefst minimaal een uur van te voren. Bij geen afbericht of informatie over het niet verschijnen in de les, dan vervalt de les. Dit in verband met de kleine groepen en beschikbare ruimte in de zaal. 

 

Iedere strippenkaart heeft een bepaalde geldigheidsduur. Lukt het niet om binnen die periode de lessen op te maken, dan kan bij tijdig overleg hierover samen een oplossing gezocht worden om de gemiste lessen in te halen. Restitutie is niet mogelijk.

Download hier de gehele algemene voorwaarden.