top of page
Zwangerschap fit Fysiomom lessen Amsterd

Zwangerschapspilates

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Een leuke en bijzondere tijd, waarin er veel verandert in je lichaam. Sporten en voldoende bewegen tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert eventuele klachten. Het zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Het bevordert het herstel na de bevalling.

 

De Fysiomom lessen zijn een mix van aangepaste Pilates oefeningen, ZwangerFit en fitness oefeningen. Aandacht voor bewegen, gericht op het behouden of verbeteren van je kracht en beweeglijkheid. De afwisseling met ontspanning komt ook elke les terug. We trainen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

De les wordt aangepast aan jouw niveau. Ook als je klachten hebt is het goed om te blijven bewegen. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik de training daar op aanpassen. Je kunt instromen op elk gewenst moment.

Tijdens de les komt veel ter sprake over de bevalling, bevalhoudingen en het herstel tijdens de kraamtijd. Ik leg ook het een en ander uit over de veranderingen van de buikspieren en bekkenbodemspieren tijdens de zwangerschap. Als er klachten zijn denk ik graag mee over aanvullende behandeling bij collega (bekken)fysiotherapeut of oefentherapeut.

Fit in de zwangerschap

Maandag

Zaterdag
9:00-10:00

tijdelijk gestopt, start tzt bij voldoende deelname

Waar? Tijdelijk buiten!!

Westerpark

tzt weer in De Fysio Studio 

Wichersstraat 2

Amsterdam

Wat zijn de kosten?

Losse les buiten 16,00

Losse les binnen: € 20,00

5-Rittenkaart binnen: € 90,00

Alle prijzen inclusief 21% btw

De 5x kaart is 6 weken geldig

Algemene voorwaarden in het kort: 

Aanmelden is verplicht.

Afzeggen: kan je een keer niet komen? Dat kan, zeker met een klein kindje. Dan is het fijn als je op tijd afmeld. Liefst minimaal een dag van te voren. Is er een acute situatie, dan overleggen we later even. Bij te laat of geen afbericht dan vervalt de les van de kaart of breng ik een les in rekening. Dit in verband met de kleine groepen, de huurkosten en beschikbare ruimte in de zaal. 

 

Iedere strippenkaart heeft een bepaalde geldigheidsduur. Lukt het niet om binnen die periode de lessen op te maken, dan kan bij tijdig overleg hierover samen een oplossing gezocht worden om de gemiste lessen in te halen. Restitutie is niet mogelijk.

Download hier de gehele algemene voorwaarden.

bottom of page