top of page
Zwangerschap fit Fysiomom lessen Amsterd

1 op 1 advies

Je kunt bij Fysiomom ook terecht voor gericht persoonlijk advies. 

Ik geeft 1 op 1 consults over buikspieren, bekken en bewegen tijdens de zwangerschap en herstel na de bevalling.

Wil je alvast meer weten over de buikspieren tijdens en na de zwangerschap? Lees dan hier verder!

Consult Buikspieren

Tijdens dit consult heb ik anderhalf uur de tijd voor je. We bespreken, bekijken en testen de buik. Ik leer je waar je op moet letten en hoe je zelf de buikspieren in de gaten kan houden. 


We zoeken oefeningen uit die bij jouw buik passen en waarmee je thuis of in je ‘eigen’ sport of training die je misschien al begonnen bent, aan de slag kan. Ik denk ook graag met je mee hoe je in het dagelijks leven tijdens de verzorging van je kindje(s) en of je werk, rekening houdt met de buikspieren. 

Ook herstel van de bekkenbodem en starten met sporten komt ter sprake. Het kan zijn dat ik je naar een bekkenfysiotherapeut verwijs nadat je je hebt aangemeld of na het consult als ik wat meer van je gehoord heb. 

Ook na een keizersnede kan ik je helpen. Veel vrouwen herstellen prima na een keizersnede, maar de meeste vrouwen merken vroeger of later toch dat zij een grote buikoperatie hebben ondergaan.

Ik vind het belangrijk dat je weet waar je op kan letten en waar je rekening mee moet houden. Dat je de juiste behandelaar kan vinden bij klachten en/of extra zorg voor het litteken vraagt. De zorg voor het litteken kan beter in bijna alle gevallen en bij de nacontrole horen veel vrouwen dat ze 'alles weer mogen doen'. Maar hoe doe je dat en hoe bouw je dat op? Ik help daar graag bij.


Na afloop van het consult geef ik je oefeningen mee en mail ik de informatie. Zo kan je alles thuis nog eens rustig doorlezen. Eventueel maken we een vervolgafspraak of zie ik je daarna een paar keer bij een van mijn lessen om hetgeen we doorgenomen hebben, te oefenen. 


Eens postpartum, altijd postpartum, hoor ik wel eens. Dus ook als je bevalling meer dan een jaar geleden is ben je welkom!

Een persoonlijk consult kost € 95,00 inclusief btw (90 min.) 

Vervolg consult 75,- (60 min.)

Locaties:

Het geboortecentrum Amsterdam

Verloskundigen Amsterdam Zuid

Amstermam (locatie Westerdok 808)

Vroedvrouwen van der Hoopstraat 

bottom of page