Wie is Fysiomom

Ik ben Meike Wouda, fysiotherapeut (np) en peripartum trainer, trainer voor en na de bevalling.

Na 10 jaar als fysiotherapeut in een ziekenhuis te hebben gewerkt, geef ik nu trainingen voor zwangeren en voor een goed herstel na de bevalling. 

 

Eerlijk advies
Tijdens mijn trainingen hoor ik al jaren alle ervaringen en vragen van de zwangeren en van de moeders na de bevalling. Elke keer valt mij dan weer op dat goed en eerlijk informeren zo ontzettend veel verschil kan maken.

 

Weten waar je met je vragen terecht kan en hulp bij klachten die je ervaart. Maar ook het plezier dat bewegen geeft, het plezier van buiten bewegen en sporten. Het weer kunnen oppakken van je oude sport na de bevalling. Weer merken dat alle spieren er nog zitten. En dat het zo fijn is om weer de kracht en energie te voelen, zodat je weer fit en energiek aan de dag kan beginnen. Ook als je gebroken nachten heb. 


En ook omdat veel klachten op latere leeftijd terug te voeren zijn op de periode rondom de bevalling wil ik me er graag sterk voor maken!

"Het is zo fijn om weer jouw kracht en energie te voelen, ook als je gebroken nachten hebt."

Sportieve moeders, sportieve kinderen!

Met ouders die olympische sporters zijn geweest is het sporten me met de paplepel in gegoten. Dat geef ik graag door in mijn lessen!

Tweelingmom
Ik heb drie kinderen, waaronder een tweeling. Je bent als tweelingmoeder dan ook heel erg welkom in mijn lessen! Ik vertel je graag mijn positieve tweeling bevalverhaal. En ook over de periode na de bevalling kan ik je heel veel vertellen. En als dat even niet lukt om naar de les te komen, omdat het gewoon extra druk is met twee baby’s tegelijk, dan mag je altijd mailen voor informatie.


Mijn lessen zijn vrolijk en creatief en af en toe wat impulsief. Ik ben gek op alle vragen en opmerkingen en denk graag mee over een oplossing. Ik hecht veel waarde aan een prettig contact met mijn deelneemsters!

Opleiding & cursussen


Fysiotherapie, Fysiotherapeut n.p. 

Mom in Balance trainer 2013 tot 2019
ZwangerFit YVLO
Bekkenbodem beter uit de startblokken-NPI
ISM introduction course treating DRA, PGP, LBP Diane Lee Stockholm 2018
WHA cursus bevallingspijn, Ellen Aalpoel
WHA snijzaal bekken en buikwand, Vincent Hoogstadt
Spinning Babies workshop, Jennifer Walker 2017
Wat beweegt het bekken, Truus Gale 2018
Functionele echografie van de buikwand - NTe, Vincent Hoogstad 2019
Doula conferentie Amsterdam 2018
Nordic Conference Women’s Health. Diastasis, Why and how? Oslo

2019 © Fysiomom - Meike Wouda.   fysiomom@gmail.com  |  KVK  57415102  |  BTW  NL196499483 B01   |  Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring