top of page
Fysiomom_Amsterdam_Workshop_Zwangerfit_S

Workshops

Fysiomom geeft regelmatig workshops over sporten tijdens en na de zwangerschap. De workshops zijn voor iedere moeder die (net) bevallen is en vragen heeft over het herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, en bewegen na de zwangerschap. Ook tijdens de zwangerschap ben je welkom.

Hoe start je bijvoorbeeld met hardlopen en wanneer? Hoe test je de diastase en wat is dat eigenlijk? Welke oefeningen kan je doen? Alle vragen zijn welkom. Na afloop ontvang je een handout in je mail met handige informatie, oefeningen en tips.

Hieronder vind je een lijst van de eerstvolgende workshops.

Workshop Fit na de bevalling (Vk Amsterdam )

Data: 03/11/22 & 08/12/22

Tijd: 13:00 - 14:30 uur

Locatie: Verloskundigen Amsterdam Zuid, Churchillaan 41 

Je kindje mag mee!!

Kosten: € 25,00 incl. btw

Voor iedere moeder die net bevallen is en vragen heeft over het herstel van Buikspieren, Bekkenbodem en Bewegen! Inclusief handige hand-out met praktische tips.

Workshop (Amstermam)
Buikspieren, Bekkenbodem, Bewegen na de bevalling

Datum: maandag 07/11/2022

Tijd: 12:30-14:00

Locatie: Westerdok 808

Je kindje mag mee!

Je bent ook welkom als je bij een andere praktijk zit.

Kosten: € 25,00 incl. btw

Ik vertel je over herstel van buik en bekkenbodemspieren, het bewegen en starten met sporten. Hoe start je met hardlopen en wanneer? Hoe test je de diastase en wat is dat eigenlijk? Je mag al je vragen stellen, ik geef graag antwoord en als ik het antwoord niet heb weet ik meestal wel een fijne collega in Amsterdam eo. die je verder kan helpen. Inclusief hand-out met praktische tips.

bottom of page